Formuliranje, priprema i testiranje biopolimernih gelova kao nositelja bioaktivnih i hlapljivih komponenata u inovativnim funkcionalnim proizvodima

Opis projekta
Gelovi imaju široku primjenu, koriste se u proizvodnji prehrambenih proizvoda, farmaceutskih i različitih neprehrambenih proizvoda. Tradicionalni prehrambeni gelovi koji se najčešće proizvode, ali i koriste, su džemovi, marmelade, želei, slatkiši, voćni n

Akronim
bioACTIVEgels

Šifra projekta
IP-2019-04-5749

Poziv
2019-04

Vrsta projekta
Znanstveno-istraživački

Vrsta financiranja
Kompetitivno projektno financiranje

Financijer
HRZZ - Hrvatska zaklada za znanost

Detalji financiranja
 IP - Istraživački projekti

Ukupan iznos financiranja projekta
973.423,00 HRK

Trajanje projekta
01-01-2020 - 31-12-2023

Ustanova - uloga
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek - Nositelj (973.423,00 HRK) [01-01-2020 - 31-12-2023]

Osoba - Ustanova - uloga [pocetak - zavrsetak]
Mirela Kopjar (MBZ: 250632, CROSBI: 18410) - nema - Voditelj projekta [01-01-2020 - 31-12-2023]
Anita Pichler (MBZ: 251543, CROSBI: 23317) - nema - Suradnik [01-01-2020 - 31-12-2023]
Josip Šimunović (MBZ: , CROSBI: ) - nema - Suradnik [01-01-2020 - 31-12-2023]
Josipa Vukoja (MBZ: , CROSBI: ) - nema - Suradnik [01-01-2020 - 31-12-2023]
Vanja Kelemen (MBZ: , CROSBI: ) - nema - Suradnik [01-01-2020 - 31-12-2023]
Ivana Ivić (MBZ: , CROSBI: ) - nema - Suradnik [01-01-2020 - 31-12-2023]