Primjena vakuumskog hlađenja u proizvodnji hrane produljene trajnosti i svježine

Šifra projekta
09.01/279

Poziv

Vrsta projekta
Znanstveno-istraživački

Vrsta financiranja
Kompetitivno projektno financiranje

Financijer
HRZZ - Hrvatska zaklada za znanost

Detalji financiranja
 IS - Istraživački

Ukupan iznos financiranja projekta
1.349.999,00 HRK

Trajanje projekta
01-12-2012 - 12-01-2015

Ustanova - uloga
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb - Nositelj (1.349.999,00 HRK) [01-12-2012 - 12-01-2015]

Osoba - Ustanova - uloga [pocetak - zavrsetak]
Duška Ćurić (MBZ: 20634, CROSBI: 15532) - Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb - Voditelj projekta [01-12-2012 - 12-01-2015]